INTERIORS
2
page-template-default,page,page-id-2,page-parent,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

INTERIORS

Disseny, qualitat i servei.

Disseny, qualitat i professionalitat, amb més de 2.800m2 d’ exposició.

Les nostres exposicions a Blanes i Girona compten amb el reconeixement del sector per l’àmplia gamma de productes i referències, però també per l’exposició d’ambients que et permeten imaginar com quedarà el teu habitatge fins i tot abans de comprar casa teva. Un grup de professionals estudia cada proposta per oferir la millor solució. Un equip compromès en tots els departaments amb una filosofia de treball, honestedat i innovació fan que a MATERIALS BRECOR pensem en el futur.

Tant a Blanes com a Girona les botigues d’Interiors ofereixen la possibilitat d’escollir tots els elements necessaris per a l’acabat final de l’obra.

En un entorn contemporani, actual i diferent, es mostren les últimes novetats de les millors marques del sector en bany, ceràmica, cuina, parquets, pedres naturals, i altres materials decoratius.

Pel professional oferim un servei de prescripció pels seus projectes. Un assessorament de continuïtat que dóna la màxima seguretat a trobar sempre el producte que dona forma a la seva idea de resultat final.

I pel particular, un servei d’atenció personalitzada, amb cita prèvia, presencial o online. El nostre equip de professionals l’acompanya durant tot el procés fins a trobar els materials que s’adaptin a les seves necessitats, tant econòmiques com de disseny.

Espais plens d’Inspiració

Asessorament

Equip especialitzat

Renders per a projectes de cuines i banys

Servei de Prescripció per tallers d’interiorisme i d’arquitectura